Alvin Chong Kngsi Gambar Brsama Emma. Sekali Ini Yg Jadi Bualan -“Suami Emma Tak M4rah Ke?”

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh selebriti tanah air iaitu Alvin Chong yang kini menjadi bualan ramai apabila beliau berkongsikan kisah beliau dengan selebriti disukai ramai iaitu Emma Maembong baru baru ini di aplikasi Tiktok. Perkongsian tersebut menjadi sangat hangat apabila ramai mempersoalkan bagaimanakah perasaan suami Emma kerana Emma sudah pun berumahtangga dan mempunyai cahaya mata bersama suami beliau.

Difahamkan, perkongsian Alvin baru baru ini adalah untuk menghargai kehadiran Emma dalam hidupnya sepanjang beliau bergelar artis dan Emma Maembong merupakan rakan artis wanita yang beliau paling rapat dan selesa. Beliau dan Emma pernah berganding sekali dalam beberapa buah drama bersiri dan ramai yang suka akan ‘chemistry’ mereka ketika berlakon. Beliau mula rapat dengan selebriti wanita tersebut apabila beliau digandingkan sekali dalam sebuah drama bersiri yang ditayangkan di astro beberapa tahun lepas. Kini, beliau sangat bersyukur mempunyai rakan artis seperti Emma Maembong yang faham akan keadaan beliau ketika sedang bekerja.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@。◕‿◕。:alvin punya berani , expose bini oghang

@Aspalela:aku sorg je ke yg rasa alvin betul² suka kat emma sebelum emma kawin

@assalamualaikumheyiamsyuhada:Dan sbb cerita korg lah aku tggu je cina suke dkt aku even itu cuma imaginasi

@Cookies&cream:Ingat lagi tgok cerita awak suka saya tak terus aku crush kat alvin siap dp ws letak gmbar alvin lagi

@izzy:emma and alvin chemistry is on another level i want another drama of them being a lead together

@seungmo’s fangirl #1 :the cutest friendship everrr . pernah ship dorang dulu

@Nsas:Suami Emma tak jealous pulak ke eh

Perkongsian Alvin Chong tidak memperngaruhi sesiapa kerana suami Emma mempunyai satu sifa dimana beliau tahu Emma sedang bekerja dan mempunyai rakan artis yang banyak. Emma yang begitu rapat dengan semua artis itu tidak menjadi masalah untuk suami beliau malah beliau difahami dan tiada rasa cemburu sedikit pun terhadap Alvin Chong. Semoga hubungan persahabatan antara Emma Maembong dan Alvin Chong kekal dan tiada permusuhan berlaku..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.