Anak Tanya Mana Bapa, Rihana Oksana Terpaksa Tunjuk Malaysia Dlm Peta – ‘Dia Jauh, Tk Boleh Datang’

Sempena Hari Bapa, bekas ratu cantik Rusia iaitu Rihana Oksana Petra memberitahu dia menerima soalan yang paling tidak terduga daripada anaknya iaitu Ismail Leon. Menurut Rihana, semuanya bermula apabila sekolah anaknya mengadakan sambutan Hari Bapa.

Mana bapa?

Ujar Rihana, seluruh masyarakat di United Kingdom menyambut Hari Bapa semalam. Berikutan daripada itu, Leon dan kanak-kanak lain diminta untuk menye,diakan hadiah buat bapa mereka. Memandangkan Rihana menggalas tanggungjawab sebagai ibu dan bapa kepada Leon, dia turut menerima hadiah tersebut. Selain menerima hadiah, Rihana turut menerima soalan yang paling sukar untuk dijawab. Jelas Rihana, Leon mula bertanya dimanakah bapanya selama ini. Sebagai ibu tunggal, Rihana merasakan soalan tersebut sangat sukar untuk dijawab.

Tidak mahu melihat Leon ber,sed,h, Rihana menunjukkan sebuah peta kepada anaknya. Menerusi peta tersebut, Rihana menunjukkan jarak di antara London dengan Malaysia.

Saya beritahu bapa dia tinggal jauh di Malaysia. Bapa dia tak boleh datang.

Kenapa bapa tidak telefon?

Perbualan di antara ibu dan anak tidak berakhir di situ. Leon mula meny,oal soalan seterus,nya iaitu kenapa bapanya tidak meng,hubungi selama ini.

Untuk soalan ini, saya terpa,ksa memberitahu Leon bahawa di Malaysia tidak mempu,nyai capaian 5G. Oleh sebab itu, mereka tidak boleh berhubung di antara satu sama lain. Kalau korang nak tahu, Leon tahu apa itu 5G.

Tambah Rihana, perbualan tersebut ada sedikit kebenaran kerana sebelum dia bercerai dengan bekas suami, mereka ada berbincang mengenai rangkaian 5G di Malaysia. Di akhir posting, Rihana menjelaskan kepada pengikutnya bahawa seorang anak perlu berkomunikasi dengan bapanya walau apa jua sekalipun demi kebaikan.

Sumber: Rihana

Leave a Reply

Your email address will not be published.