“Apakah ertinya ini, comel hahaha” – [VIDEO] Reaksi Kecomelan Fazura Ktika mask Putus Buat Rmai Trhibur.

Buat yang mengikuti perkembangan pelakon jelita dan usahawan, Fazura pasti dapat melihat bahawa dia sedang sibuk menjelajah ke beberapa tempat untuk bertemu peminat di booth tudung raya miliknya.

Malah beberapa rakaman video juga tular apabila gelagat comel dan humble Fazura dirakam oleh beberapa pihak lalu mendapat pujian oleh netizen dengan perangainya yang sangat sempoi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Menerusi satu rakaman video ini yang dikongsikan ini pula, Fazura mencuit hati ramai dengan reaksinya selepas terjadi satu situasi secara spontan dihadapan peminat-peminatnya.

Fazura yang dilihat memakai mask atau pelitup muka ketika berjumpa peminat namun disaat dia ingin membuka sedikit, terjadi pula kejadian yang akhirnya mengvndang tawa ramai disekelilingnya apabila mask tersebut putus.

Apatah lagi Fazura sempat bergurau di hadapan peminatnya membuatkan gelagatnya itu dipuji oleh warganet diruangan komen apabila rakaman pendek ini juga telah meraih ribuan tanda suka.

Video yang dikongsikan oleh akaun atas nama, Fazurafave itu juga tercuit hati dengan situasi mask putus tersebut apabila turut berseloroh seolah-olah memberi kerjasama untuk peminat supaya dapat melihat wajah Fazura.

KOMEN NETIZEN:

“Dahla cantik, peramah kelakar pulak tu…”

FazuraIMG_20220428_092106

“Aa ghisau”

FazuraIMG_20220428_092129

“Apakah ertinya ini, comel hahaha”

IMG_20220428_092155

“Suka tengok… dia tak sombong”

Fazura

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.