“Bagi mkan monyet pun mɑrah..”- Baby Shima Terkilɑn, Tetap Dipersalahkan Selepas Bgi Makan Monyet

Baru-baru ini tular di media sosial, di mana segelintir warganet mengkritik tindakan Baby Shima memberi makanan kepada monyet di sebuat tempat.

Dikec.am Dan Dih..ina

Pelatun lagu Pulang ini meluahkan rasa pel.ik sambil menunjukan reaksi wajah tidak terkata di Insta Stories nya, selepas membaca komen orang ramai tentang dirinya di media sosial yang mengecam tindakan memberi makan kepada haiwan.

Murai MY menjengah ke media sosial penyanyi manis ini, dan melihat Shima memuatnaik tangkap layar artikel sebuah portal hiburan yang menulis tentang dirinya memberi makan kepada monyet bersama komen-komen keca.man daripada warga Facebook.

via Baby Shima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NENG BABY SHIMA (@babyshimaofficial)

Mendapat komen-komen sedemikian, Shima hanya mampu memberi senyuman bersama reaksi wajah yang tidak terkata tatkala melihat reaksi warganet yang tidak henti-henti mengk.riti.knya walaupun sekadar memberi makan kepada haiwan.

via Instagram Baby Shima

“Ok lah kalau macam tu kita enjoy dengan video gel.ek je lah lepas ni.. Video dengan monyet-monyet kesayangan pun kau orang m.aki hi.na juga” coretnya lagi

Terdahulu Shima berkongsi video di Instagram nya memberi makanan kepada monyet bersama kapsyen ringkas, di mana selebriti ini meluahkan bahawa lebih baik berkawan bersama monyet daripada dengan manusia yang suka mengata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: Muraimy

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.