Baru Kenal 3 Hari Dh Ajak Kahwin, Noor Kartini Kongsi Kisah Perkenalan Dgn Suami – “Bukan Senang Nk Jumpa Lelaki Budiman”

Sempena Hari Ulang Tahun Perkahwinan, ibu kepada Noor Neelofa iaitu Noor Kartini berkongsi kisah perkenalan di antara dirinya dan suami Dato’ Abdul Halim Khan di Instagram. Menurut Noor Kartini, ramai yang ingin mengetahui kisah perkenalan mereka berdua.

Menurut Noor Kartini, dia dan suami berkenalan menerusi seorang rakan yang digelar ‘Dato’. Pada awalnya, mereka hanya memandang di antara satu sama lain ketika berada di dalam kereta yang berasingan. Siapa sangka, perjumpaan seterusnya berlaku selepas ‘Dato’ yang dikenali mengajak mereka berdua untuk keluar makan.

Malam tu Dato tanya mama free tak nak ajak keluar makan. Mama pun keluar dan tiba-tiba uncle pun ada dekat situ. Lepas saja jumpa masa tu, mama terk.ejut sebab tiba-t.iba esok lusa ubcle nak kahwin dengan mama. Baru kenal 3 hari dan dia tahu mama ada anak 5 orang. Allah mudahkan jodoh kami.

Tambah Noor Kartini, penerimaan suaminya terhadap anak-anak sangat baik dan hal itu membuatkannya rasa bersyukur. Ujar Kartini lagi, suaminya sangat bertanggungjawab.

Uncle ni penuh kasih sayang dan kasih sayang dia sangat besar. Dia sangat menghormati dan menjaga mak dia. Dia jaga, menghormati dan membahagiakan mama juga. Rasanya ni asbab kejayaan uncle dalam kehidupan dia.

Bercerita lebih lanjut, Kartini memberitahu bahawa suaminya tidak pernah berkira dengan anak-anak bahkan melayan kesemua anak-anak secara sama rata. Ujar Kartini lagi, suaminya merupakan tulang belakang dalam melakukan bisnes.

Dulu sebelum mama ada bisnes sebenarnya uncle dah mula bisnes. Masa tu semua family mama dia bantu yang mana tak berkemampuan. Alhamdulillah. Mama bersyukur sangat sebab bukan senang nak cari seorang lelaki yang budiman menerima seorang ibu tunggal macam mama dan anak-anak dengan ikhlas.

Sumber: Noor Kartini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://ohbulan.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.