“Bila masa plak…” (Video) Netizen Gelak Besar Lihat Bella Salah Sangka Bilal Puji Neelofa

Pastinya ramai yang rindu akan video live di Instagram oleh selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa bersama seorang rakannya, personaliti yang dikenali sebagai Bella Zahir.

Mereka ini boleh dikatakan sebelum ini cukup menghiburkan peminat dan pengikut mereka apabila sambil membuat video live di Instagram, Neelofa mahupun Bella Zahir sempat menghiburkan ramai dengan gelagat lucu spontan antara mereka.

Sejak beberapa hari ini pula, kedua-dua personaliti yang dilihat rapat itu sekali lagi nampaknya viral dan mengundang tawa warganet selepas beberapa momen lucu mereka turut dikongsikan semula kepada umum.

Boleh dikatakan gandingan mereka itu jarang tidak mencuit hati penonton di media sosial dan selain gelagat mereka itu mencuri tumpuan dengan ditonton ribuan kali pula oleh warga TikTok, ternyata gelagat mereka ini pula mencetuskan ada yang gelak besar.

Mana tidaknya, Neelofa yang dilihat syok berkongsikan kisah dilaluinya sempat pula, Bella Zahir tersalah sangka dengan menyebut nama Bilal iaitu cahaya mata pertamanya.

Lalu hantaran video itu dengan pantas mencetuskan warganet terhibur dengan gelagat kedua-dua personaliti terkenal tersebut yang dalam pada masa sama juga, warganet turut berseloroh risau terhadap mereka.

“Bilal dah pandai cakap”

Neelofa

“Ghisau kadang kadang”

IMG_20220328_152113

“Hahahaha”

Neelofa

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.