“Binɑwe punya bingɑi, nk sangat aku serɑng kau ke!,” – Zarina Zainuddin S0und Siapa Tu?

Pelakon Zarina Zainuddin menem.pelak seorang pengguna Instagram yang did.ak.wa telah m.eng.ut.uk serta memberikan reaksi yang ku.rang sopan terhadap penampilannya.

Zarina menerusi Instagram menjelaskan, dia geram kerana tidak semana-mana menerima k.ritik.an ne.g.atif.

“Saya sebenarnya tak pernah nak ambil ki.ah hal orang. Kau nak tun.gg.ang terbalik ke hal kau lah. Aku lebih baik jaga keluarga aku sek.el.iling aku.

“Kau apa hal cari pasal dengan aku. Aku kacau kau ke? Suka hati aku lah nak posing dengan tudung @aliffsyukriterlajaklaris.

“Aku ni duta tu.dung dia kenalah aku gaya kan tudung tu. Kau tu bukan followrs aku pun tetiba komen ku.tuk-kut.uk apahal.

“Aku pakai tu.dung pun kau nak ku.tuk .. tak kena gaya lah, dah tua lah. Habis tu aku kena biar kan diri aku tua tak terurus macam kau ke. Bin.awe punya bi.ngai.. kan da.h ke.na! Nak sangat aku serang kau ke!,” tulisnya.

Malah Zarina turut memuat naik tangkap laya.r reaksi yang diberikannya terhadap pemilik akaun terbabit.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat menasihatkan Zarina agar bersabar dah tidak usah melayan komen yang tidak ber.as.as.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://www.mediahiburan.my/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.