Dah 20 Tahun Kahwin, Kenali Siapa Sebenar Suami Wardina Safiyya Yang Ramai Tak Tahu

Walaupun nama aktres dan pelakon terkenal Wardina Safiyya kurang menjadi perbualan dalam kalangan peminat seni tempatan tanah air sejak akhir-akhir ini, namun bagi wanita kelahiran Kuala Lumpur itu, dia berasa tenang dengan keadaan sebegitu.

Sinonim dengan imej seorang ibu yang menjadi ikutan ramai remaja dan ibu muda, Wardina kini dilihta sebagai ikon yang mempunyai kelas yang tersendiri.

Wardina mendirikan rumahtangga bersama suami tercinta, Ikhwan Johari pada tahun 2002. Hasil perkongsian hidup selama 20 tahun, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Amna Nafeesa, Azra Sareera dan Imran Arrazi.

Bahagia bersama suami dan anak tercinta, Wardina menjadikan ikatan kekeluargaannya sebagai kekuatan dirinya untuk menjalani tugas sebagai seorang anak seni, seklaigus sebagai ikon yang disegani ramai.

Siapa sangka walaupun telah bergelar ibu kepada tiga orang anak, Wardin atelah mengatur stratergi dan perancangan rapi dalam kehidupannya. Dia kini sudah selesai pengajiannya dalam bidang ps1kologi yang menurutnya berasa terpanggil untuk membantu golongan yang meemrlukan dari sudut itu.

Bercerita mengenai perkembangan terbaharunya, Wardina berkata dia kini sibuk menjalankan aktiviti-aktiviti berkaitan khidmat sosial dan kemasyarakatan. Dia juga bercadang untuk membuka pusat kaunseling dan asuhan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Youtube, bartasangbad

Leave a Reply

Your email address will not be published.