“Delete Please, Tk Manis Org Tngk..”- Bercuti Di Pulau Redang, Foto Nabila Razali Brpakaian Renang Ditεgur Netizen

Penyanyi Nabila Razali mencuri perhatian wargamaya selepas memuat naik sekeping foto percutiannya di Pulau Redang pada hujung minggu lalu.

Menerusi laman sosial Instagram, Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Mohd Razali, 30, berkongsi aksi cerianya menikmati air laut di sebuah resort mewah di pulau tersebut sambil mengenakan pakaian renang berlengan panjang, topi dan lengkap bercermin mata hitam.

Happy weekend everyone! Look how clear the water is!,” tulis Nabila di ruangan kapsyen foto tersebut.

Namun dalam perkongsian tersebut, rata-rata wargamaya mene.gur penampilan Nabila yang dikatakan me.ngena.kan pakaian renang terlalu keta.t sehingga menonj.olkan ben.tuk bad.an.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🐈 (@nabila.razali)

Bukan itu sahaja, di ruangan komen turut d.ibanj.iri dengan teg.uran wargamaya yang mendakwa Nabila hanya menutup rambutnya dengan mengenakan topi berb.anding hijab.

Selain terlalu ket.at, ada wargamaya yang mene.gur penampilan tersebut tidak manis untuk dikongsi buat tatapan umum dan memohon Nabila untuk memadamkan foto tersebut.

“Kalau boleh jang.an post gambar ni please. Tak manis orang tengok. Kalau boleh simpan sendiri je, jangan tunjuk kat orang lain,” tegur seorang wargamaya.

“Maaf tegur, ketat sangat baju tu nampak bentuk badan,” ujar seorang wargamaya.

“Baju tu hmm.. ket.at. Please jan.gan post benda macam ni,” kata seorang wargamaya.

“Tiba-tiba makin hil.ang tudungnya,” komen seorang wargamaya.

“Sekarang punyalah banyak swimming suit cantik-cantik, ni pakai macam ni, upload kat IG. Dah sah-sah la kena kecam sebab awak tu artis bertudung,” tulis seorang wargamaya.

“Delete please, tak manis la,” kata seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 61,000 tanda suka daripada pengikutnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🐈 (@nabila.razali)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://gempak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.