Fazura gigih ‘review’ tapi beg dipegang Fattah Amin pula tarik perhatian cetus ramai gelak besar

Kalau sebut nama pelakon, Fattah Amin dan Fazura tentu mereka antara pasangan selebriti yang disukai kerana selain jarang terpalit kontroversi, pasangan sama cantik, sama padan ini turut humble dengan peminat-peminat mereka.

Sekali gus membuatkan gelagat mereka jarang tidak viral mencuri tumpuan umum dimedia sosial dimana pasangan ini juga semakin terkenal dalam bidang perniagaan.

Terbaharu, gelagat Fazura yang sedang gigih review beg tangan menyebabkan ramai pula gelak besar selepas melihatkan dia sekali lagi sempat membuat lawak dalam sesi live yang sering dilakukannya bersama peminat.

275267033_707085723638242_7800177134774379233_n

@waniezone nak share ngan ampa, part ni kelakar..blh senyum sorg2 🥰 #fazuralive #fazura #fazurafans #fazuralovers ♬ original sound – Wanie Zona

Video yang dikongsikan oleh Waniezone yang memuat naik bahagian gelagat pasangan tersebut yang kelakar bagaimanapun turut mencuit hati ramai apabila turut dihujani dengan pelbagai komen yang membuatkan peminat juga gelak besar.

“Bini auto jadi makcik makcik bila marah suami, kelakar Fazura ni Fattah is redha”

Fazura

“Tak pernah tak comel la Fazura ni, ada ada je perangai dia”

IMG_20220606_154922

“Tu pasal jangan nyelit bila isteri tengah review produk…”

Fazura

“Aku tengok ulang ulang…”

IMG_20220606_154947

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.