Hᾰngat Jadi Buᾰlan Netizen Isυ Ira Kazar Dgn Puteri Sarah. Ini Biodata Ira Kazar Yg Ramai Tak Tahu

Mesti anda tertanya-tanya, siapa Ira Kazar? Gadis cantik ini adalah anak perempuan kepada pelakon veteran, Kaz.ar. Siapa sangka pelakon lagenda, Kazar Saisi mempunyai seorang anak gadis yang begitu can.tik sekali.

Gaya fesyen dan penampilannya dikatakan mirip Avril Lavigne membuatkan dia juga punya peminatnya sendiri. Tidak hairanlah menjadi tumpuan, apatah lagi daripada sang jeja.ka.

Tidak kurang juga dengan pelbagai kont.ro.ver.si yang dice.tuskan membuatkannya seringkali tular di laman sosial dan menjadi perhatian serta bualan netizen. Jika anda masih ingat, sebelum ini Ira pernah menjadi bualan sensasi di media sosial ga.ra-gar.a aksi gelek.nya yang sek.si berlatarkan lagu One Dance nyanyian Drake. Kerana video ko.ntr.overs.i selama 30 saat itu menjadikan carian namanya “Ira Kaza” trending di laman mikro Twitter.

Kini, kont.ro.ve.rsi sekali lagi terc.etus disebabkan Puteri Sarah dengan sebuah posting di instagram “Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kaza dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah”

Kepada anda yang tertanya-tanya siapakan beliau, berikut kami kongsikan biodata ringkas dan imej terkini.

Biodata Ira Kazar

Nama Penuh: Faghirah Fatini Binti Kazaruddin
Nama Komersial: Ira Kaza
Umur: 27 tahun (2022)
Asal: Kampar, Perak
Ibubapa: Kazaruddin Saisi / Kazar (bapa), Rashidah Latiff (ibu)
Adik-Beradik: Anak ke-4 dari 5 beradik. (Melor Hariante, Yasmin Mariante, Elya Amirul Naim, Faghirah Fatini dan Adam Amirul Latiff)
Bangsa: Melayu
Agama: Islam
Warganegara: Malaysia
Instagram@irakaza
Twitter@IraKaza

Koleksi imej terkini128718569_382771382983562_4322148641495340199_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.