“Harap Kεs Samᾰn Saya 3 Juta Awak Tak Buat Pro Bono Jugak,”-Awal Ashaari S!ndir Peguam Siti Bainun?

Pelakon dan pengacara, Awal Ashaari tampil bersuara terhadap peguam, Nurul Hafidzah Hassan yang te.ruk dikec.am kerana mewakili Siti Bainun dalam k.es pen.der.aan anak istimewa, adik Bella.

Glamour Dengan T.in.dak.an Sendiri

Menerusi hantaran di Instagram, Awal memberitahu peguam itu untuk tidak mengambil tindakan fitna.h di atas hantaran nya di Instagram kerana peguam itu “glam.our” disebabkan tindakannya sendiri..

“Selalu awak name drop saya dalam social posting awak, sebab awak nak tumpang glamour saya. Tapi sekarang awak dah terkenal, izinkan saya pulak tump.ang glamo.ur awak.

Cuma lepas ni jangan la awak guna posting ni untuk awak charge saya fit.nah awak pulak sebab awak gla.mour sebab tind.akan awak sendiri. Saya cuma nak menumpang gla.mour awak je. Saya repost apa yang awak per.nah post pasal saya.”-Awal Ashaari

“Menari Kat TikTok Tak Dapat Duit”

Tambahnya lagi , Awal turut menitipkan harapan buat peguam Siti Bainun agar ke.s sa.m.an 3 juta nya itu tidak dilakukan secara Pro B.on.o.

Saya harap k.es sam.an saya 3 JUTA tu awak tak buat PRO BO.NO. jugak lah. Sekurang-kurangnya kena lah buat jugak nak sara hidup kan. Menari kat TikTok dak dapat duit..”-Awal Ashaari

Pelbagai Reaksi Netizen

Di ruangan komen, rata-rata netizen dilihat menyokong kenyataan Awal malah ada yang berse.loroh peguam itu bakal “koya.k” di.kecam lagi.

“Memalukan legal fraternity je dia ni.”

“Kau dah terkenal dik..Kau kena hadapi dengan kuat. Nah mini love untuk kau dik.”-Nabila Huda

“Alaa baru nak jadi netizen. Tengok-tengok ig dia dah jadi pr.iv.at.e acc.”

“Hahaha confirm ko.ya.k lagi.”

“Sekali dia pakat tolong orang yang aniaya insan istimewa. Habes semua keb.us.ukan.nya ter.bong.kar. Allah maha adil. Janganlah sesekali kita bersifat tidak berperikemanusiaan..”

Terdahulu, Awal Ashaari pernah berhadapan tindakan saman daripada syarikat hiasan dalaman Naz Carpentry. Syarikat berkenaan mengemukakan saman RM300,000 terhadap Awal yang d.id.ak.wa telah mela.ngg.ar kon.tr.k.

Naz Carpentry merupakan syarikat hiasa.n dalam yang terkenal dalam kalangan selebriti, individu berprofil tinggi termasuk dari kerabat diraja dan orang kenamaan.

Sumber: Muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published.