“Kaya2 pun tk berlagak..”- Gelagat Syahmi Sazli & Isteri Jual Air Smpai Viral Curi Tumpuan

Pengarah dan Youtuber terkenal, Syahmi Sazli sekali lagi mendapat perhatian ramai selepas tularnya dia bersama isteri, Anissa Faizul dilaman sosial. Ini kerana, mereka dilihat humble berniaga air di bulan puasa.

Sikap mereka ketika berniaga juga menerima pujian oleh warganet apabila Syahmi Sazli juga digelar sebagai Youtuber paling humble meskipun kejayaannya kini bukanlah rahsia lagi.

IMG_20220420_184709

Menerusi satu perkongsian video menunjukkan gelagat Syahmi Sazli dan isteri dirakam ketika menjual air bersama. Air yang dijual mereka juga dalam pada masa yang sama difahamkan telah viral.

Perkongsian video oleh akaun bernama, Milobenggg_ di aplikasi tersebut dihujani dengan ratusan reaksi memuji sikap Syahmi Sazli dan isterinya disamping hantaran terbabit ditinggalkan ribuan tanda suka yang setakat ini sahaja sudah meraih lebih 55,000 tanda suka.

 

Rata-rata warganet meninggalkan ratusan komen positif dengan sikap pasangan bahagia tersebut yang begitu humble.

“Dah kaya tapi masih tetap berniaga sebab dia memang minat berniaga, orang paling humble”

IMG_20220420_184734Syahmi

“Saya pun suka Nisa dan Syahmi, tak berlagak langsong. Terbaik la”

IMG_20220420_184805IMG_20220420_184831

“Idola ku paling humble walaupun duit dah berkepok still nak nampak humble, respect”

SyahmiIMG_20220420_184909IMG_20220420_184923

“Suka tengok diorang, Youtuber paling sempoi. Banyak bersedekah tanpa buat content…”

Syahmi

Syahmi

Sumber: HCl

Leave a Reply

Your email address will not be published.