Kes Rembɑt Duit RM15,000… Bekɑs PA Dɑkwɑ Fify Azmi Ambil Bɑrang Terlɑrɑng?

Kontrov3rsi melibatkan pelakon, Fify Azmi dan pengurus peribadinya masih belum menemui jalan penyelesaian.

Ia selepas pengurus peribadi yang dikenali sebagai Nora memuat naik hantaran menerusi Instagram Story miliknya mend4kwa pelakon berkenaan mengambil bar4ng terlar4ng.

Memetik laporan Mstar, teman lelaki Fify yang juga pelakon Nafiez Zaidi bagaimanapun, menolak dakwa4n kononnya pelakon Wan Senja itu mempunyai masalah berkenaan.

Malah, dia juga menyifatkan tudvhan tersebut sebagai fitn4h dan hanya mahu men4kut-n4kutkan Fify.

“Sepanjang saya dengan Fify, dia tak oernah berdepan dengan masalah kerja atau peribadi.

”Bagi saya individu tersebut tidak sepatutnya ungk1t kisah sil4m Fify. Apa yang dia buat tu tidak masuk akal….nak ugvt secara personal pula.

”Mungkin dia fikir ugvtan itu boleh buat Fify t4kut dan tarik laporan polis tapi Fify tak gent4r pun dengan ugut4n tu.

“Biarkan saja individu itu meroy4n seorang diri,” jelasnya.

Terdahulu, Nora dilihat memuat naik status berunsur ugut4n seolah-olah menvduh Fify mengambil d4dah ketika berlakon.

“Nak pijak maru4h aku… aku tak kisah. Tapi kalau melibatkan orang tua aku, kau tunggulah.

”Nasib orang tua kau pula macam mana lepas ni…dapat anak his4p g4nja. Kuat berlakon, kalau tak kena g4nja tak boleh berlakon” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: Mstar

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.