“Memang Lawak Spontan”, Lakonan Asif Cakap Cina Undang Tawa Ramai

Filem 35mm hasil arahan Youtuber terkenal, Syahmi Sazli bakal menemui penonton di Astro First tidak lama lagi. Kreativiti anak muda Kelantan ini sentiasa ada peminatnya membuatkan ramai tidak sabar untuk menyaksikan filem itu nanti.

Seperti biasa, barisan pelakonnya pasti akan ada Asif dan Yoe. Sudah pastinya kedua-dua insan istimewa ini akan membuatkan penonton tidak kering gusi dengan gelagat selamba mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syahmi Sazli (@syahmisazli)

Malah perkongsian petikan ringkas dari filem ini oleh Syahmi Sazli sendiri telah membuatkan ramai terhibur. Manakan tidak, dalam perkongsian tersebut kelihatan Asif bersama pelakon lain sedang menjayakan satu babak.

Kedengaran Asif dengan selamba konon bercakap dalam bahasa Cina ini telah membuatkan ramai berdekah. Rasanya Asif main bedal sahaja dan ini yang membuatkan dirinya cukup istimewa.

Berikut adalah perkongsian rakaman lakonan Asif cakap Cina undang tawa ramai ini yang dimuat naik menerusi akaun TikTok Syahmi Sazli:

@syahmi_sazli♬ original sound – Syahmi Sazli

Perkongsian rakaman lakonan Asif cakap Cina undang tawa ramai ini telah meraih lebih 217 ribu tontonan dan 14 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Baru tahu Asif pandai cakap cina”

Screenshot at Jun 20 16-41-43

“Aduhai. Dua tiga kali aku tengok tetap gelak”

Screenshot at Jun 20 16-41-28

“Macam mana dorang tahan gelak weyh?”

Screenshot at Jun 20 16-40-52

“Asif nie memang lawak spontan..Ikut suka dia nak cakap..Terbaik”

Screenshot at Jun 20 16-40-24

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com | Facebook

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.