“Mungkin Kurang Kasih Sayang, Kehidupan Dia S3dih Sangat,” – Kena Body Shɑming, Almy Nadia Doakan Individu Ini Temui Kebahagiaan Duniɑ & Akhirɑt

Pelakon, Datin Almy Nadia mended4hkan dirinya telah menerima ‘ser4ngan’ komen berb4ur hin4an mengenai rupa par4s fizikalnya di platform Instagram.

Enggan melatah, Almy sebaliknya menitipkan doa buat individu berkenaan agar dia dipertemukan dengan ketenangan dan kebahagiaan jiwa.

Malah, dia juga turut menganggap individu berkenaan seperti kurang mendapat kasih sayang daripada orang di sekelilingnya.

“Posting ni maybe kejap sahaja. Lepas tu kita delete. Cuma nak minta semua tolong berdoa agar yang menulis ni bahagia duni4 akhir4t.

“Semoga pemilik akaun IG ni dapat reda dgn apa yang dia lalui. Maybe zaman makin moden ni IG ni kurang kasih sayang dan kehidupan dia s3dih sangat-sangat,” tulisnya.

Kisah tersebut dikongsikan sendiri oleh isteri kepada pelakon, Datuk Fizz Fairuz itu menerusi sebuah hantaran di Instagram.

Dalam pada itu, Almy turut memaklum dia sebenarnya langsung tidak terkesan dengan kata-kara hin4an yang dilontarkan oleh individu tersebut.

“Jom kita berdoa agar dia bahagia duni4 akhir4t. Minta semua doa yang baik-baik please
Saya tak kisah tau. Saya sangat-sangat okay ja,” ujarnya lagi.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut menyatakan pandangan yang sama selain turut memuji sifat tenang yang ditunjukkan oleh Almy.

“Alahai, kisah pula dia nasihatkan orang. T0ksik, jauhkan. Kita bahagia begini.

“Yang penting you tetap lagi letop daripada dia.

“Body Shaming ini adalah jen4yah sib3r bvli. Report je pada pol1s dan MCMC.

“Janji Datin sihat dan bahagia.

“Ignore je. Mulut kita tekak kita bad4n kita. Kita nak makan. Suka kita la,” antara komen-komen netizen di Instagram.

Sekadar informasi, Almy dan Fizz mendirikan rumah tangga mereka pada tanggal 26 April 2014 dan dikurniakan empat orang cahaya mata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HM

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Almy Nadia & Fizz Fairuz

Leave a Reply

Your email address will not be published.