Netizen Kagum Tengok Neelofa Kongsikan Cara Bezakan Tangisan Bayi

Kalau sebut sahaja nama Neelofa, pastinya ramai yang cukup kenal dengan selebriti serta usahawan terkenal ini. Selepas bergelar seorang ibu, namanya juga semakin mencuri perhatian lagi-lagi apabila Neelofa cukup suka berkongsikan serba sedikit tentang ilmu penjagaan bayi.

Baru-baru ini pula, penampilan Neelofa di dalam rancangan Nona menjadi tular di media sosial di mana pelakon itu sempat berkongsikan tips penjagaan bayi. Malah rata-rata netizen juga cukup kagum melihat Neelofa yang tidak jemu mencari ilmu selepas bergelar ibu kepada Muhammad Bilal.

@seorangnur Bagus Lofa ni, memang dia cari ilmu untuk jadi Ummi yg terbaik untuk anak2 dia 👍🏼❤️ Boleh juga follow Puan @nadmasrom 🥰 Beliau banyak share ilmu #neelofa #harisismail #neelofaharis #bilal #fyp #foryou #fypage #xyzbca #babylanguage ♬ Always Loving You (Breakbeat) – DJ Lunox

Menerusi rakaman yang dikongsikan ini, Neelofa berkongsikan tentang ilmu penjagaan bayi yang dipelajarinya selepas bergelar ibu. Menurutnya, bayi selalunya menangis sebagai satu cara untuk berkomunikasi dan setiap tangisan juga adalah berbeza-beza maknanya.

Neelofa juga turut berkongsikan beberapa jenis tangisan yang selalu didengari di mana ianya boleh membawa maksud yang berbeza. Terdapat empat jenis tangisan bayi yang menjadi isyarat pertama untuk meluahkan kepada ibu bapa bayi tersebut.

Melihatkan tips yang dikongsikan ini, rata-rata netizen turut sama kagum dengan ilmu baru yang disampaikan oleh Neelofa ini. Malah ada juga yang turut memuji kegigihannya mencari ilmu tentang penjagaan bayi selepas bergelar seorang ibu.

“Ibu high education.”

neelofa

“Bertuah bilal dapat ibu yang cantik dan berpengetahuan.”

tangisan

“Bila dapat mak berilmu sebab tu kena banyak belajar so nanti dapat anak pun kita boleh handle dengan baik gitu.”

bayi

“Terbaik lah lofa suka belajar ambik tahu semua bab jaga baby…”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.