“Next level punya luck”- Meerqeen di perlawanan Malaysia & Bangladesh jadi bualan ramai

Pelakon, Meerqeen nampaknya hangat diperkatakan ramai sekali lagi apabila kali ini rakamannya tular di aplikasi TikTok. Ternyata selepas kemunculannya sebagai watak hero dalam drama berjudul Melur Untuk Firdaus mencetuskan gerak-geri pelakon kacak ini sering menjadi perhatian.

Meerqeen

Umum diketahui, pada malam tadi penyokong pulang dengan kegembiraan apabila perlawanan antara Malaysia dan Bangladesh dimenangi oleh skuad Harimau Malaya dengan 4-1.

Namun begitu, dalam pada ramai penyokong hadir di Stadium Nasional Bukit Jalil (SNBJ) bagi menyaksikan perlawanan kelayakan Piala Asia 2023 antara Malaysia dan pasukan bola sepak Bangladesh, kehadiran Meerqeen menarik perhatian peminat.

Beberapa rakaman video Meerqeen dilihat sempoi tersenyum melayan peminat turut membuatkan ramai tertarik dengan perwatakan pelakon utama Melur Untuk Firdaus itu sehinggakan warganet di media sosial juga suka melihatnya apabila rakaman dikongsikan ini dengan pantas masuk ruangan fyp atau for your page ramai.

Dalam pada itu, gelagat Meerqeen tersebut menyebabkan ruangan komen pula dihujani dengan pelbagai reaksi yang tak keruan menyaksikan kehadirannya di perlawanan malam tadi itu dan memujinya.

“Kalau aku jadi akak ni, fuh tak tengok bola…”

IMG_20220615_090824

Meerqeen

“Ehhh apa ni kenapa aku tak jumpa dia”

IMG_20220615_090807

“Uishh ini next level punya luck, dalam ramai ramai tu”

Meerqeen

“Kenapa lahh aku tak pergi tadi”

IMG_20220615_090914IMG_20220615_090930

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.