Nyanyian Janji Kekasih Elly Mazlein kembali viral, “Koyak kita bawa lagu ni”

Meskipun kini selebriti serba boleh, Elly Mazlein lebih dikenali sebagai pelakon yang lucu dan pengacara hebat apabila berada di pentas namun peminat masih tetap meminati dia sebagai seorang penyanyi.

Sekitar tahun 2000, Elly Mazlein melonjak naik dengan lagu-lagunya seperti Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan, Janji Kekasih, Bungaku Bakawali dan banyak lagi yang bagi peminat juga lagu-lagu tersebut susah dibawa.

Tetapi suara nyanyian Elly Mazlein membuatkan lagu-lagu tersebut sehingga kini masih diingati oleh peminat muzik tempatan dan nampaknya satu rakaman video sedikit nyanyian Elly Mazlein membawakan lagu Janji Kekasih hangat diperkatakan oleh warganet.

IMG_20220323_081617

Nyanyian Elly Mazlein atau turut dikenali dengan panggilan Kak Lina Pompom ini kembali viral apabila suara dia mendendangkan lagu Janji Kekasih menarik tumpuan mereka.

Perkongsian di aplikasi TikTok tersebut juga nampaknya membuatkan Elly Mazlein kembali viral dengan menerima ratusan komen positif berserta pujian dengan suaranya yang juga bukan calang-calang.

“Kak Lina ni suara memang power, lagu ni hot tahun 2002 zaman kaset. Antara lagunya Bakawali”

Elly Mazlein

“Kak Lina pom pom suara memang mantap. Iras iras suara Siti Nurhaliza”

IMG_20220323_081420

IMG_20220323_081403

“Kebanyakan lagu Kak Lina semua tinggi”

Elly Mazlein

“Pernah cuba cuba nyanyi, koyak kita bawa lagu ni”

Elly Mazlein

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.