“Otai Legend ni..” (Video) Lan Pet Pet Sempat Menyanyi Bila Dirakam. Skali Ini Yg Jadi Bualan Netizen

Pernah merancakkan dunia hiburan tanah air, kumpulan Senario sehingga kini masih dikenali ramai dan ada barisan peminatnya yang tersendiri. Anggotanya pula masing-masing memiliki kelebihan membuatkan kumpulan ini cukup istimewa.

Salah seorang ahli kumpulan Senario, Lan Pet Pet cukup sinonim dengan bunyi terompet yang mampu dihasilkan menggunakan mulutnya sahaja. Malah baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan Lan Pet Pet sempat menyanyi bila dirakam membuatkan ramai tercuit hati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lanpetpet (@lanpetpet)

Dalam perkongsian tersebut kelihatan Lan Pet Pet sakan menyanyi sambil menari dengan di tangannya ada air teh o ais. Gelagat sempoinya ini membuatkan ramai tertarik dan terhibur.

Berikut adalah perkongsian rakaman Lan Pet Pet sempat menyanyi bila dirakam buat ramai terhibur yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun amryroslan:

Bukan main lagi aksi sempoi Lan Pet Pet ini ya! Apa-apa pun perkongsian rakaman Lan Pet Pet sempat menyanyi bila dirakam buat ramai terhibur ini telah meraih lebih 211 ribu tontonan dan 17 ribu likes.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Nak posa ni mesti dia cari gerai sebelah gerai awak..Dulu berebut customer dengan Azli. Nanti berebut dengan awak pula”

Lan Pet Pet Sempat Menyanyi 4

“Tiba-tiba dia muncul, itu tandanya dia nak bukak gerai sebelah gerai awak”

Lan Pet Pet Sempat Menyanyi 3

“Ish dia sayang betul dengan BMW dia tu dari dulu sampai lani tak tukaq2 noo.. Ayaq Teh O aih pun sama”

Lan Pet Pet Sempat Menyanyi 2

“Kenapa pengarah tak amik dia no berlakon. Dia ni bagus lawak asal”

Lan Pet Pet Sempat Menyanyi 1

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.