“Padu suara khai..” (Video) Lagu Ku Ikhlaskan DSV Dicover Khai Bahar Trus Jdi Tumpuan ‘sedap gilεrr’

Selepas dilancarkan lagu terbaharu berjudul, Ku Ikhlaskan daripada usahawan terkenal, Datuk Seri Vida atau DSV baru-baru ini mencetuskan dirinya hangat diperkatakan oleh warganet.

Apatah lagi bertambah pula menjadi perhatian lagu terbaru DSV itu apabila penyanyi popular dengan suara merdunya iaitu Khai Bahar pula membuat cover. Sebelum ini, nyanyian Ara Johari menyanyikan lagu tersebut menerima pujian ramai.

Namun begitu, sebentar tadi Khai Bahar pula viral di aplikasi, TikTok disamping menjadi perbualan ramai selepas dia dilihat cover lagu terbaru DSV itu dengan sangat baik.

Ada juga yang merasakan mulai jatuh cinta dengan lagu Ku Ikhlaskan tersebut dimana dalam rakaman ini dapat mendengarkan liriknya yang didengari dengan jelas apabila Khai Bahar membawanya.

Hantaran video oleh Khai Bahar di akaun atas nama, Khaibahar_94 tersebut dalam pada masa yang sama berjaya mengumpul ribuan tanda suka meskipun beberapa jam yang lalu dikongsikan kepada umum sekali gus dihujani dengan komen-komen positif oleh warganet.

“Bila dengar cover yang ni baru rasa feel tu. Sedap rupanya lagu ni…”

Lagu DSV

IMG_20220330_130305

“Ingatkan lagu baru Khai, dia buat macam lagu dia mat…”

Lagu DSV

IMG_20220330_130211

“Lagu ni memang best…”

IMG_20220330_130235

“Penyanyi yang bagus, lirik yang menyentuh hati. Tak puas dengar lagu ni, terbaik Khai Bahar”

IMG_20220330_130318

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.