“Perghhh..”- Zul Ariffin Kongsi Gambar Berjoging, Sekali Benda Lain Netizen Perasan

Terbaru, pelakon kacak dan sasa Zul Ariffin ada berkongsikan gambarnya melakukan aktiviti joging di Richmord Park, London kepada peminat. Gambar tersebut telah menjadi bualan netizen dan berjaya menarik perhatian ramai orang.

Zul Ariffin Kini Di London

via Instagram Zul Ariffin

Meninjau di Instagram milik Zul Ariffin, dia kini sedang berada di kota London. Dia yang baru sahaja pulang dari Udine, Italy nampaknya telah meneruskan percutian di London untuk beberapa hari.

Kongsi Gambar Aktiviti Seharian

via Instagram Zul Ariffin

Di Instagram milik Zul Ariffin, dia berkongsikan kepada peminat mengenai aktivitinya di London dan kelihatan dia sedang bersiar-siar di sana.

Pasti sudah menjadi lumrah baginya, melakukan aktiviti senaman tidak lari dari hidup Zul Ariffin. Antara yang menjadi perhatian netizen adalah gambar ketika Zul Ariffin tengah berjoging di sekitar Richmord Park, London.

Peha Ke “Ekzos”?

via Instagram Zul Ariffin

Gambar tersebut telah menjadi bualan netizen apabila seluar jogging yang dipakainya menampakkan bentuk peha Zul Ariffin.

Ramai yang teruja dengan gambar tersebut sehinggakan ada bertanya samada peha ataupun ekzos. Ada juga netizen yang terinspirasi dengan usaha Zul Ariffin menjaga kesihatannya

Sumber: Muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published.