Ramai ‘mention’ Mamat lepas Wan Sharmila rakam video trend, “Bagus, xgelek2”

Kini banyak cabaran yang menjadi trend untuk membuatkan video-video yang dikongsi kepada umum lebih menarik. Cabaran menggunakan lagu latar, Marry Me juga antara yang mendapat sambutan hangat tidak kira daripada selebriti mahupun netizen.

Cabaran Marry Me tersebut bermula apabila seseorang itu disarung cincin oleh individu yang dikenali mereka lalu menari disamping bagi menunjukkan kegembiraannya sambil menutup muka.

Walau bagaimanapun, Wan Sharmila iaitu pelakon yang kini hangat menjadi perhatian selepas lakonan menjadinya dalam drama 7 Hari Mencintaiku 3 yang baru sahaja melabuhkan tirai dengan pantas mendapat perhatian ribuan netizen apabila dia menyahut cabaran trend tersebut.

Wan sharmila

Video Wan Sharmila yang bermula daripada dirinya disarungkan cincin lalu menutup muka disamping beberapa individu yang berbeza dan hanya mengerakkan tangannya sahaja membuatkan ramai tercuit hati apabila dia tampil dengan gaya tersendiri.

Sehingga menyebabkan ramai berseloroh dengan ‘mention‘ nama akaun popular, MamatGotNoChill atau mamat apabila Wan Sharmila dilihat mengubah trend tersebut.

@wansharmilalala 🙈 #wansharmila #foryou ♬ Marry Me (feat. Toya Wright) – Rasheeda

Ruangan komen video Wan Sharmila itu ternyata turut dipenuhi dengan reaksi netizen yang memuji style baru dalam melakukan cabaran trend tersebut yang dilakukan oleh pelakon terkenal dalam memegang watak Sofi itu.

“Comelnya, bagus tak gelek gelek…”

IMG_20220525_084745

Wan sharmila

“Ni kalau Mamatgotnochill nampak ni…”

Wan sharmila

“Style baru, kira betul la tu orang fokus kat tangan dia je…”

IMG_20220525_083305

“Bagus dia, tak nak bergelek…”

IMG_20220525_083320

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.