Ramai Patɑh Hɑti Tengok Mk K-Clique Jalan Pegɑng Tangɑn Kekɑsih, Netizen Dɑkwa Siti Hajar Anak Orang Ternama Pahang

Di Tiktok, tular sebuah rakaman yang menyaksikan MK K-Clique berjalan berpegɑngan tangan bersama kekasinya.

“Ada yang patah. Bukan kayu, tapi hati,”tulis akaun sugardoll.finie.

Melihat di ruangan komen ramai yang sedih bila mengetahui penyanyi itu sudah berpunya.

Foto: IG

Walaupun nama kekasihnya, Siti Hajar sudah diketahui namun ramai yang kurang jelas dengan identiti sebenar wanita itu.

Ada yang mendakwa gadis berkenaan daripada keluarga ternama Pahang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MK K-CLIQUE (@hairiwhuut)

“Hajar ni cantik tau, lemah lembut. Low profile walaupun emak bapa dia orang ternama dia punya low profile kawan-kawan saja yang tahu.

“Dulu Hajar post dengan close friend je. Sekarang dah tak payah close friends,” antara komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MK K-CLIQUE (@hairiwhuut)


Sekejap lagi mungkin MK sendiri akan dedahkan siapa sebenarna kekasihnya itu. Kalau tak dedah pun ramai netizen boleh jadi penyiasat tak bertauliah. Tak gitu?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:-CARI

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.