“Saya Sed!h & Terkilɑn…”- Shila Amzah Kecewɑ Dihinɑ Kerana Status Jɑndɑ

Penyanyi Shila Amzah mendedahkan selepas berc3rai dia telah dih1na oleh netizen dengan stigma yang tidak baik hanya kerana berstatus j4nda.

Shila atau nama sebenarnya Nurhsahila Amir Amzah, 31, berkata dia s3dih dan kec3wa kerana status itu dilihat menjadi satu imej yang bvruk buat seorang wanita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)


“Selepas bergelar janda sebenarnya saya dapat banyak DM (mesej peribadi) yang tak best daripada netizen iaitu seperti sudah ada stigma tak baik pada orang yang berc3rai.

“Siapa yang kahwin nak berc3rai? Mereka kena hentikan lah untuk menuding cari pada orang yang berc3rai ni adalah jah4t.

“Saya s3dih dan terkil4n kerana lebih-lebih lagi yang cakap tu bukan lelaki tetapi kaum wanita. Sebagai seorang wanita saya malu dan saya harap mereka boleh fikir balik apa yang mereka cakap.

“Terus-terang bila kata-kata ini sampai kepada saya ia buatkan saya susah untuk pulih selepas berc3rai,” katanya.

Shila ditemui Astro Gempak dalam berkongsi kehidupannya selepas berstatus ibu tunggal kepada seorang anak sejak empat bulan lalu.

Mengulas lanjut mengenai kehidupannya kini, Shila akui ia dapat diurusakan dengan baik.

“Pun begitu, saya boleh kata kehidupan saya sekarang selepas berc3rai lebih baik dan saya juga dapat urusakan anak dengan mudah.

“Malah saya juga bersyukur kerana dapat focus kembali dalam kerier seni,” tambahnya lagi.

Shila dan bek4s suaminya Haris Idraki Elias berpisah selepas empat tahun mendirikan rumah tangga.

Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Seth Uwais yang kini berusia tiga tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://gempak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.