“Serius paling lawak”- Mira Filzah Bt Parodi Sherry Alhadad Tunggu Waktu Berbuka Jdi Bualan

Sebelum ini ramai yang begitu terhibur dengan gelagat pengacara terkenal, Sherry Alhadad kerana video dirinya yang ternanti-nantikan waktu berbuka puasa sangat melucukan bagi ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SherryAlhadad (@sherry_alhadad)

Namun begitu, nampaknya sekali lagi Sherry Alhadad tular disebabkan gelagatnya itu. Tetapi tidak hanya dirinya sahaja yang masuk keruangan fyp atau for your page di aplikasi TikTok dengan pantas malah pelakon popular, Mira Filzah juga.

Dalam satu perkongsian di akaun, galeriarianiofficial nampaknya mengundang ramai tertarik dengan parodi dilakukan oleh Mira Filzah tentang gelagat Sherry Alhadad.

Buat yang masih belum menyaksikannya, gelagat Sherry Alhadad yang ternanti-nantikan waktu berbuka, acap kali bertanyakan pukul berapa kepada wanita bernama Farah.

Meskipun tidak sampai beberapa minit, asyik bertanyakan pukul berapa menyebabkan gelagat lucu Sherry Alhadad itu cukup legend setiap tahun, ditambah pula Mira Filzah buat parodi gelagat tersebut mencetuskan ramai kembali terhibur.

Menjengah keruangan komen, ada juga yang tidak dapat menahan ketawa besar melihatkan Mira Filzah bersama Uyaina Arshad menjadi sungguh membuat parodi video legend Sherry Alhadad tersebut.

“Hahaha lawak la mommy to be ni”

MiraSherry

“Macam aku dulu dulu masa 12 tahun budak lagi…”

Mira Filzah

“Lawak la mummy Mira tak miming same pun lawak”

MiraIMG_20220404_221343

“Hahaha kelaka jugak eh dia ni”

IMG_20220404_221339Mira

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.