“Shame On You!!”- Shahrulezad ‘Sekolɑhkan’ Netizen Yg Kecɑm Arwɑh Adibah Noor

Pengarah dan penerbit Radius One Production, Shahrulezad Mohameddin tampil ‘sekolahkan’ netizen yang tergamak mengkritik Allahyarhamah Adibah Noor yang telah menghembuskan nafas terakhirnya akibat kanser ovari tahap empat pada petang Sabtu.

Menerusi komen netizen tersebut, dia mengkritik arwah telah mendedahkan aurat tanpa rasa bersalah dan masih tidak insaf walaupun berada dalam keadaan sakit.

“Dah2 la tu..Dah ma.ti dah pun. Bukan orang baik. Dedah au.rat tanpa rasa bersalah. Dah s.akit-sa.kit pun tak i.nsaf-insaf.”-Komen netizen di facebook

Terlalu Yakin Allah Tidak Mengenali Mereka

Shahrulezad memuatnaik paparan akaun Facebook netizen berkenaan dan berasa lucu kerana netizen itu berselindung di sebalik akaun pal.su.

“Satu perkara yang paling melu.cu.kan orang yang berselindung dengan iden.iti pal.su seperti ini mereka yakin sangat Allah tak kenal mereka sekiranya mereka menggunakan fake account.”-Kata Shahrulezad

Terga.mak Men.gh.na Yang Sudah Tiada De.mi Per.hatian

Tambahnya lagi, Shahrulezad juga berharap agar individu berkenaan menerima balasan setimpal atas perbuatannya itu.

“Hanya kerana perhatian yang sekali itu kau ter.ga.mak me.nghi.na orang yang dah tak der peluang untuk mempertahankan diri. Kau tunggu gili.ran kau pulak ditel.anjan.gkan dise.balik fake account tu. Kau tungguuuu.”-Kata Shahrulezad.

via Instagram Shahrulezad

D.iba.nji.ri Komen Netizen & Rakan Artis

Tinjauan Murai MY di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis turut meluahkan rasa kesal dengan komen negatif netizen itu terhadap arwah.

“Allahu Akbar 😢.”-Eira Syazira

“Takutnya baca komen macam ni. Seolah diri bersih ealau dari sekel.umit dosa.”-Ardell Aryana

“100% seolah-olah dia tau betapa banyak dosa dan pahala seseorang ditimbang nanti. Mungkin dosa orang yang dah takde tu kau akan pikul lepas ni. MasyaAllah.”-Amylea Azizan

“Bersuka ria lah kamu dengan semua komen yang pakai fake account ni. Allah tahu siapa kamu..Good luck.”-Fazlina Ahmad Daud

via Instagram Shahrulezad

Sekadar info, penyanyi Adibah Noor telah menghembuskan nafas terakhir pada petang Sabtu di Hospital Gleneagles akibat kanser ovari tahap empat.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://murai.my/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.