“Sian sayang mama ni ya, alih-alih nak ipad,” – Eyra Hazali

Pelakon Eyra Hazali adalah seorang pelakon yang mula menceburi bidang seni ini sejak dari kecil lagi.

Umum mengetahui bahawa Eyra Hazali mempunyai anak lelaki yang sangat comel bernama Hayder Qhalish, dan kecomelan kanak-kanak ini sering mencvri perhatian ramai.

Telatah comel yang selalu dimuatnaik di pelbagai media sosial membuatkan Hayder semakin dikenali dan ramai yang seakan tertunggu-tunggu video comel Hayder.

Sejak kecil lagi Eyra memang sudah memperlihatkan anak lelakinya itu dengan merakam pelbagai gelagatnya.

Terbaru menerusi laman instastory rasmi Eyra Hazali, dapat dilihat Hayder men4ngis, difahamkan kerana rindu akan ibu bapanya yang sedang bekerja.

“Hayder mama papa is working darling, mama pun woring. Nanti mama balik, kita boleh tengok mama, nanti awak dapat jumpa adik skali.

Video:

“You cannot cry every second la, i cannot do anything,” kata individu yang bercakap dengan Hader menerusi video.

Namun, apa yang mencvri perhatian ialah setelah men4ngis, Hayder Qhalish tiba-tiba meminta ipad oleh individu yang berada di hadapannya.

Sejujurnya Hayder memang comel dan ada juga yang menonton beberapa kali video ini kerana tidak puas melihat Hayder membuat muka sedih tu kan?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: instagram eyra.hazali

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.