Siti Nurhaliza Hiasi Papan Iklan Digital Gergasi Di New York Times Square

Selepas Yuna, Layla Sania, DOLLA, dan Iman Troye, penyanyi terkenal negara Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin menjadi warga Malaysia kelima menghiasi papan iklan digital tersohor di New York Times Square, Amerika Syarikat.

Siti wakili Malaysia dan Singapura

Siti menerusi satu hantaran di laman Instagram miliknya meluahkan penghargaan selepas wajahnya dipaparkan di papan digital tersohor itu. Jelasnya, penampilannya itu mewakili negara bersempena kempen EQUAL oleh wadah penstriman digital tersohor dunia, Spotify.

Bersyukur saya dapat berita hari ini kerana diberi penghormatan apabila wajah saya dipaparkan di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat.

Penampilan saya mewakili negara Malaysia pada papan iklan ini adalah sebahagian daripada kempen EQUAL oleh wadah penstriman digital tersohor dunia, Spotify.

EQUAL adalah sebuah program peringkat global oleh Spotify yang ingin memupuk kesamaan wanita dengan memaparkan artis-artis wanita dari seluruh dunia.

Tambahnya lagi, terdapat 35 senarai lagu atau playlist EQUAL yang meliputi artis dari 50 negara, dan penyanyi popular itu turut mewakili lagu EQUAL Malaysia dan Singapura.

Sumber: Instagram Siti Nurhaliza

Leave a Reply

Your email address will not be published.