“Tak Sunat Sampai Harini..”- Kenyataan Azwan Ali punca tak sunat buat semua dekah

Menerusi satu klip yang menceritakan kisah seorang pengacara yang dikenali ramai Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA dibual bicara dalam satu stesen radio baru baru ini. Perbualan mereka menjadi hangat apabila Azwan Ali dipersoalkan kisah beliau tentang sunat. Kenyataan beliau ketika bual bicara tersebut membuatkan ramai geli hati dan tidak pasti samada beliau bergurau senda atau kenyataan tersebut benar kerana beliau dikenali sebagai seorang penghibur otai dan kerana hal itu, beliau disenangi oleh kebanyakan artis di Malaysia..

Difahamkan ketika dibual bicara, salah seorang pembaca radio menanyakan cara sunat yang beliau terima suatu ketika dahulu dan jawapan yang diberikan membuatkan ramai ketawa termasuk diri beliau apabila beliau menjawab bahawa beliau tidak sunat sehinggakan harini ini. Kenyataan berani m4ti beliau di depan kamera dan bakal menimbulkan kontrversi tersebut membuatkan ramai terfikir samada beliau hanya berbual untuk berhibur atau beliau mengemukakan fakta tentang diri beliau. Namun itu tidak menjadi masalah untuk para netizen kerana beliau tidak malu menyatakan keadaan diri beliau dan terus bersikap jujur.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@ferd_husin87:hahaha trbaik azwan..ada karakter die sndiri..

@dudadengkil:mudim ckp cari tak jumpa..

@wan:jika bnar skurg2 dia x mnipu dri sndri

@Waty Casper:adoih penat ketawa.

@Cik Nur Haziqah:Ya Allah freeze otak aku

@Mhdhrrz:adu org tgh gelakkan dia ..dia pun join

@Kenoi Pai:terkelop x tahan cer bygkn cane kelopp dia tu..kulit dh laboh gaknye

Kisah Azwan Ali yang lebih dikenali dengan mulut ‘laser’ itu membuatkan ramai menyatakan bahawa beliau mempunyai ciri ciri beliau yang tersendiri dan ini membuatkan beliau masih gah dalam industri seni. Walaupun sifat peribadi beliau seperti itu, hati beliau sememangnya lembut dan kebanyakan artis amat menyenangi dengan sifat beliau. Semoga Azwan Ali terus sukses dengan kerjaya beliau..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram..

Leave a Reply

Your email address will not be published.