“Tak Tinggal Ayat Sibudak Nadia..”-Datang ‘Suprisekan’ Peminat, Nadia Brian Buat Peminat Terkejut

Menerusi satu klip yang menjadi bualan ramai iaitu Nadia Brian kini menarik perhatian netizen apabila beliau turun kejutkan peminat di konti radio baru baru ini.Beliau sering dikaitkn dengan salah seorang peminat beliau di aplikasi Tiktok sejak bulan puasa baru baru ini datang kejutkan selagi peminat yang bernama Mamat. Mamat yang menjadi perhatian netizen sehinggakan beliau dipanggil untuk ditemu bual di konti radio kerana beliau mendapat perhatian netizen dengan bebelan beliau dengan membetulkan kesalahan mereka yang berada di Tiktok.

Di klip tersebut, ketika Mamat sibuk berborak dengan pemyampai radio di konti tersebut, Nadia Brian senyap senyap hadir masuk ke dalam konti tersebut dan cuba untuk mengejutkan Mamat. Mamat yang dikatakan sering membetulkan kesalaha Nadia Brian di Tiktok telah mendapat perhatian artis tersebut sehinggakaan mereka berdua menjadi rapat pada bulan ramadhan baru abr ini. Kini tiba giliran nadia cuba bahagiakan hati peminat beliau dengan hadir untuk mengejutkan peminat beliau di konti radio. Ketika dikejutkan, Mamat seperti tercengang dengan kehadiran artis kegemaran beliau itu. Beliau tidak menyangkakan Nadia yang sibuk dengan jadual lakonan beliau sanggup hadir untuk beliau di konti radio tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@Kri:yg pegang pintu boleh apply cuti esok

@Fareez Aiez:Benda dah cakap dah dah post dah tak boleh buat macam mana dahh

@AmirulLuqman:Ingt kita akan hilang mamat yang dulu kalau dia terjebak dgn dunia retis ni

@_bajilah:Tak pe la mamat nak buat macam mana , benda pun dah post enjoy je la

@shaf91:bnda dh ckp dh fyp dah dh xblh buat ape rmai dah like n komen bang enjoy jela

@adi macello :yg tahan pintu tu bile dia dpt cuti beraya ekk?? rasa nye dh bole cuti kot, pintu tu sendal ke dgn pape.. xyah tahan

@𝓐𝓼𝔂𝓻𝓪𝓯:Psst psst salah tag tu, nak buat camne kan benda dah post, views pon yang bukan bukan dah tu, like pon dah banyak, enjoy jela

@SunFlower~:Hebat bdak mamat nie.. dah famous.. dulu kerja wayang jew dkt one city.. tapi kwn dgn dia best x pernah sombong.. sumpah sama jew mcm dulu..

@2002:dia yang cakap aku yang malu bahahahaha

Mereka sering dikenen kenenkan oleh netizen kerana dapat mendapat ‘chemistry’ ketika bersama. Penemuan demi pertemuan mereka membuatkan Mamat menjadi terkenal dengan bebelan beliau yang sering menjadi bualan netizen sehinggakan ramai artis ingin bekerja dengan beliau. Semoga Mamat diberikan jodoh yang baik baik.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.