“Tɑkut mɑti dlam keadaan tk tutup aurɑt..” – Foto Terbaru Emma Maembong Jadi Bualan Netizen

Imej pelakon Emma Maembong sering mendapat perhatian wargamaya sejak kebelakangan ini.

Terbaru, perkongsian beberapa keping foto Emma di Instagram mengundang pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang meninggalkan komen positif, ada juga sebaliknya.

Bergambar Tepi Pantai

Foto tersebut memaparkan Emma memakai dress singkat warna putih sambil duduk di tepi pantai Pulau Perhentian. Emma hanya berkongsi lima keping foto dalam satu entri tanpa menulis sebarang kapsyen.

Via Instagram – Emma Maembong

“Lawa tak boleh bincang,” tulis seorang pengguna Instagram.

“Maaf cakap, jaga lah aurat tu sikit,” tulis warganet lain.

“Emma Maembong duduk atas pasir pun cantik,” tulis seorang lagi.

“Bila Emma nak bertudung takut-takut m4ti dalam keadaan tak tutup aurat hasbunallahwanikmalwakil,” tulis netizen lain.

Tak Balas Komen

Bagaimanapun setakat artikel ini ditulis, Emma tidak memberi sebarang respon terhadap komen-komen tersebut.

Terdahulu, sekitar Februari 2019, media tempatan melaporkan Emma kembali ‘free hair’ setelah lima tahun memakai tudung.

Apapun, setiap individu dewasa mempunyai pilihan masing-masing dalam menentukan imej dalam kehidupan mereka.

Sumber : murai.my / ig Emma Maembong

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://bartasangbad.site/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.