[VIDEO]“Tersedɑk Aku Tengok”- Neelofa Kongsi Resepi Air Masuk ‘Fyp’

Pengacara dan usahawan terkenal, Neelofa nampaknya sekali lagi menjadi perhatian ramai apabila salah satu video terbaharu dikongsikannya di aplikasi TikTok menjadi tular sekali gus dengan cepat masuk keruangan fyp atau for your page.

IMG_20220612_185059

Ini kerana dalam video Neelofa yang merasa ragu-ragu jika sama ada akan menjadi perhatian ramai atau tidak ini mencetuskan content di akaun TikTok miliknya mencvri tumpuan ribuan pengguna dan peminat.

Neelofa dilihat berkongsikan video resepi istimewa air yang dihidangkannya buat suami, Haris Ismail yang mana hanya ringkas disediakan.

Resepi air Neelofa ini bagaimanapun menarik perhatian pengguna air Ribena yang ingin mencuba langkah-langkah mudah yang dicampurkan dua jenis perisa iaitu strawberry dan blackcurrant.

@neelofafyp ke tak ni ? Aduii♬ original sound – neelofa

Perkongsian Neelofa dengan kapsyen, “Fyp ke tak ni? Adui,” menyebabkan ruangan komen juga meriah ditinggalkan ratusan reaksi dengan resepi air dikongsikannya itu selain bahan-bahan digunakan oleh ibu kepada seorang cahaya mata itu turut menerima komen seloroh ramai.

“Bila tengok Ribena, ohh affordable lagi sampai ke botol evian tu, dahlaa”

Neelofa

“Jangan tanya kenapa ribena habis”

Neelofa

“Habislah lepasni ribena pulak out of stock. Neelofa punya pasal viral semua nanti ikut”

Neelofa

IMG_20220612_185140

“Kak Lofa kacau air masak pun fyp, apatah lagi stokaren ni”

IMG_20220612_185230

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber:  https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.