[VIDEO] “Astaghfirullah”- Netizen Mengucap Melihat Penampilan Trkini Ank Azhar Sulaiman

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon veteran popular iaitu Azhar Sulaiman? Untuk pengetahuan semua, Azhar berkahwin dengan Chempaka Emalin Pahamin yang merupakan orang kuat dalam Persatuan Pandu Puteri Malaysia.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga anak dan salah seorang anaknya iaitu Kasih Iris Leona seringkali menjadi buah mulut netizen.

Terdahulu, Leona pernah dikecam kerana tidak pandai bercakap dalam bahasa melayu. Bukan itu sahaja, Leona yang sering berpakaian s3kksi sambil menari di akaun Tiktok miliknya juga menyebabkan Azhar Sulaiman turut dikecam netizen kerana tidak pandai mendidik anaknya.

Baru-baru ini, sekali lagi nama Leona menjadi perhatian ramai apabila dia memuat naik content di akaun Tiktoknya. Menerusi video itu, Leona berpakaian spaghetti dress berwarna merah jambu bersama seorang rakannya.

Mereka kelihatan sedang ‘menari’ dengan berp4kaian s3kksi dan ketat sehingga menyebabkan ramai netizen terpaksa bersuara kerana tidak sanggup melihat video itu.

VIDEO :

Oleh itu, ramai netizen yang menyuarakan rasa terkejut mereka apabila menonton video itu dan berkata tindakan Leona semakin menjadi-jadi. Di samping itu, ramai netizen yang mendoakan agar Leona semakin berubah kerana Leona secara tidak langsung telah meros4kkan imej orang Islam.

Sumber :- CARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.