[VIDEO] Izara Aishah Jawab Soalan Bercakap Lembut – “Yes Izara still sama, gelak pun sama lah”

Pelakon jelita, Izara Aishah tidak dinafikan bakatnya sebagai anak seni terbaik. Lihat sahaja lakonan-lakonannya yang terdahulu, memang tidak perlu dipertikaikan kenapa dia menjadi antara pelakon kegemaran buat peminat drama tempatan.

Meskipun begitu, selain bakat sebagai anak seni yang terbaik, sikap Izara Aishah yang sejak dahulu tidak berubah juga cukup disenangi oleh peminatnya.

Apatah lagi apabila bercakap, sangat lemah lembut. Perkara itu menjadikan Izara Aishah sentiasa menjadi perhatian dan ikutan peminat dan warganet di media sosial.

Izara (7)

Ternyata baru-baru ini pula, Izara Aishah mendapat pertanyaan mengenai bercakap lembut yang berbunyi, “Sebelum berhijrah Izara memang cakap lembut jugak ke.”

Izara Aishah dalam sesi live tersebut bagaimanapun dilihat menjawab pertanyaan daripada individu terbabit selepas itu.

Hantaran video yang dimuat naik tersebut oleh akaun bernama, ainun.umirah itu turut ditinggalkan ratusan reaksi ramai yang bersetuju bahawa pelakon jelita ini sememangnya sejak dahulu lagi seseorang yang bercakap lembut.

“Yes Izara still sama, gelak pun sama lah”

Izara

“Suka tengok Izara ni, suara dia memang lembut. Suka tengok dalam lakonan Vanilla Coklat”

IMG_20220412_081721

“Ya betul, kalau tak percaya pi tengok drama yang dia berlakon. Suara dia memang lembut”

IMG_20220412_081736

“Yes Izara memang cakap lembur jee. Suka sangat tengok dia berlakon dulu…”

Izara

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.