[VIDEO] “Mak Asyik C4rut Saya”- Aliff Syukri Kec3wa, Dedah Puncanya

Jutawan kosmetik, Dato Seri Aliff Syukri meluahkan rasa kecewa apabila ibunya, Rozita Ibrahim dikatakan tidak menghargai bakat nyanyian dan sering menc4rut padanya setiap kali dia mahu menyanyi.

“Setiap Kali Nak Nyanyi Mak Asyik C4rut Saya”

Menerusi video yang dimuatnaik di Instagram, Ibu Aliff dilihat mengelakkan diri apabila aliff mahu menyanyikan lagu raya terbaharunya.

“Mak..Bukan sekali dua mak tak hargai bakat saya. Setiap kali saya nak nyanyi mak asyik c4rut saya.

Mak patut tahu bakat saya ni anugerah luar biasa. Kenapa orang luar lagi hargai bakat saya dari mak @bondarozitaibrahim.”-Aliff Syukri

Titip Harapan Dapat Ambil Hati Ibu

Tambahnya lagi, Aliff turut menceritakan bahawa dia telah membeli hadiah dengan harapan dapat ‘membeli’ j1wa ibunya itu namun tidak berjaya.

“Ingat datang bawa hadiah mak akan support rupanya beli hadiah tak mampu beli jiwa mak untuk puji lagu saya.”-Aliff Syukri

VIDEO :

Pelbagai Reaksi Netizen

Di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa lucu melihat gelagat Aliff Syukri bersama ibunya yang dikatakan tidak menghargai bakat nyanyiannya itu.

KOMEN NETIZEN :

“Bonda tak restu tu”

“Jujur betul maknya”

“Serius lawak”

“Best ja dengan lagu Dato”

“Terhibur pulak aku”

“Lucu lah awak”

Sekadar info, Aliff Syukri dan Shahida telah berkahwin pada Ogos 2007 dan hasil perkahwinan dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu Ammar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham, Yusoff Al Qardawi dan Raudhah Arshiyah. Selain itu, pasangan ini turut mempunyai seorang anak angkat perempuan yang dikenali sebagai Ameena.

Sumber : murai.my

Leave a Reply

Your email address will not be published.