[VIDEO] “Paling Rare Ni! Jangan Comel Sangat Boleh?” – Aksi Fazura Makan Keropok Satu Balang Besar Pukau Netizen, Dipuji Sangat Humble

Pelakon terkenal, Nur Fazura meraih perhatian orang ramai apabila video yang memaparkan aksinya menikmati keropok ikan dalam satu balang besar telah menghiburkan orang ramai.

Video yang dimuat naik menerusi akaun TikTok rasmi miliknya itu meraih perhatian peminat yang rata-rata tak kering gusi melihat perwatakan spontan Fazura.

@skincarebyfazura #fattzura #fyp ♬ original sound – missfazuraihana

Dalam pada itu, ramai dalam kalangan netizen boleh memahami perasaan terbabit ketika menikmati makanan kegemaran mereka dan netizen terkesima melihat Fazura begitu ‘sempoi’.

Tidak dinafikan aktres jelita ini sering menarik perhatian orang ramai dengan perwatakannya yang lembut apabila berada di sisi suaminya, Fattah Amin.

Netizen sempat memuji Fazura yang tetap kelihatan cantik dengan gayanya yang tersendiri yang dikatakan semakin kelakar.

Semasa artikel ini ditulis video tersebut telahpun meraih sebanyak 1.5 juta tontonan, lebih 200,000 tanda suka dan 2,000 komen.

@fazuraofficialNi salah keropok tu. Kalau takde, I sopan je.♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://www.xtra.com.my/ via OHBULAN

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.