[VIDEO]“Eee pipi tu…”- Kongsi video dengan Haqiem Rusli, Anis Sofea curi tumpuan ramai

Pasangan sama cantik, sama padan iaitu penyanyi popular, Haqiem Rusli dan isterinya yang dikenali sebagai Anis Sofea sering menjadi tumpuan buat peminat mereka apabila di media sosial juga, pasangan ini diikuti ramai pengikut.

Selain Haqiem Rusli, ternyata Anis Sofea turut mempunyai ramai peminat selepas pasangan ini mendirikan rumah tangga pada tahun lalu dan antara yang dipuji ramai kerana tahu-tahu sahaja sudah sah bergelar suami dan isteri malah tidak terpalit kontroversi mengenai soal cinta mereka.

Haqiem

Jadi melihatkan pula rakaman video gelagat ‘bersemut’ mereka ini di media sosial menyebabkan Haqiem Rusli dan Anis Sofea menjadi tumpuan ribuan warganet selepas rakaman video ini turut mencuit hati ramai dengan kecomelan mereka berdua.

Dalam pada itu, nampaknya ramai juga yang lebih tertarik dengan wajah Anis Sofea apatah lagi pada bahagian pipinya yang kelihatan cantik.

Ujar Anis Sofea yang sempat merakam video bersama suaminya ini bahawa dia menemani Haqiem Rusli bermain bola sepak dan gelagat mereka ini juga menyebabkan ruangan komen turut dihujani ratusan reaksi.

@anissofeazteman dia main bola sepak harini ❤️♬ 1000tahun lamanya by tulus – finn 🙁

“Eee pipi tu comel gilaa”

Anis

“Muka diorang ada sama sama sikit, itulah jodoh”

IMG_20220513_162534

“Dagu dia runcing pipi… aduh i ensekioo laaa”

AnisIMG_20220513_162605

“Aku yang perempuan ni pun tengok pipi wife dia, asal comel sangat”

IMG_20220513_162622

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.