[VIDEO]“Wow kelass…”-Netizen terpukau Zahirah Macwilson cakap Inggeris

Pelakon kacukan Melayu-Australia yang membesar di bumi kanggaru ini bukanlah asing lagi bagi ramai, Zahirah Macwilson yang kini semakin bahagia bersama suami, Aiman Hakim Ridza dan putera mereka.

IMG_20220610_155621

Lakonan Zahirah Macwilson dalam beberapa buah drama mencetuskan namanya sering menjadi perhatian buat peminat drama tempatan yang diakui ada netizen yang rindu dengan lakonannya di kaca televisyen.

Pun begitu, melihatkan pula bagaimana Zahirah Macwilson yang muncul sebagai hos rancangan Cosplay Heroes mencetuskan ramai kagum dan terpukau apabila dia cakap Inggeris dalam rancangan tersebut.

Untuk info, Cosplay Heroes merupakan rancangan realiti berkonsepkan cosplay yang boleh ditonton ramai menerusi iflix di Malaysia manakala pelakon jelita itu menjadi hos.

Melalui satu perkongsian video yang tular ini pula menyebabkan Zahirah Macwilson yang cakap Inggeris ini menjadi perbualan ramai netizen yang suka mendengarkan cara lontarannya apabila bercakap.

@fansofisaacraees 😁 #zahirahmacwilson #cosplayheroes #aimanhakimridza #isaacraees #zahirah ♬ original sound – Aiman Hakim Zahirah Isaac

Perkongsian fansofisaacraees tersebut dalam pada masa sama menarik perhatian lebih 47,000 warganet meninggalkan tanda suka dan menghujani ruangan komen dengan reaksi senang menonton Zahirah dalam rancangan tersebut.

“Rindunya nak tengok Zahirah berlakon drama”

Zahirah

“Tapi yang bestnya dia ni kalau berlakon sepenuhnya cakap Melayu, siok dengar dia cakap omputih jugak”

IMG_20220610_154240

“Suara sama macam orang putih berkata”

IMG_20220610_154313

IMG_20220610_154221

Zahirah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Janakpurpress.com

Sumber: https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.