“Wow padu suara Mak Leha..Uii..Mantop”- Pelakon Otai Belanja Suara. Sekali Ini Yg Netizen Prasan

Sejak berlakon dalam drama yang cukup tular, 7 Hari Mencintaiku, pelakon otai dengan nama Lizza Abdullah menjadi lebih dikenali ramai. Mula berlakon sejak di usia remaja lagi pelakon Lizza Abdullah ini bila berlakon memang menjadi 100% karakter yang diberikan.

Mungkin ramai yang tidak tahu Lizza Abdullah juga pernah bergelar seorang penyanyi di zaman mudanya dulu. Bakat nyanyiannya seiring dengan lakonan. Namun rezeki lebih kepada bidang lakonan.

Lizza Abdullah
Lizza Abdullah

Malah baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan pelakon otai belanja suara telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian rakaman tersebut kelihatan Lizza Abdullah atau lebih sinonim dengan nama karakter Mak Leha sedang menyanyi di sebuah majlis.

Berikut adalah perkongsian rakaman pelakon otai belanja suara yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun _ikmal99:

Semakin berusia makin sedap ya suara Lizza Abdullah ini! Apa-apa pun perkongsian rakaman tersebut turut mendapat perhatian warganet dan rata-ratanya memuji suara merdu yang dimiliki pelakon ini. Berikut antara reaksi warganet yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Orang lama2 nyanyi aura dia lain macam..Sedap suara Mak Leha”

Screenshot at May 24 08-12-26

“Wow padu suara Mak Leha..Uii..Mantop”

Screenshot at May 24 08-12-03

“Dia punya ‘sayyang’ tu tak tau qalqalah ape”

Screenshot at May 24 08-11-47

“Samarenda, pagar2 cinta tu lagu Mak Leha..Masuk GV pliss”

Screenshot at May 24 08-11-25

“Wow suara Mak Leha memang mantap giler”

Screenshot at May 24 08-10-49

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://www.himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.