“Yeay cerita zaman masa i kecik kecik dulu” – [VIDEO] Lpas ‘Anita’ Kmunculan Intan Ladyana Gmbirakan Pnonton Puteri

Drama yang kini dalam pembikinan berjudul Puteri tidak henti-henti mencuri tumpuan peminat setia siri sitkom tersebut. Selepas pelakon utama, Nora Danish berkongsikan berita gembira mengenai siri sitkom Puteri yang bakal menemui penonton di kaca televisyen pada Mei ini, ramai yang sudah tidak sabar menantikannya.

Walau bagaimanapun, selepas melihatkan pula kehadiran watak Anita yang dibintangi oleh Siti Fazurina bersama-sama menyertai Nora Danish, Kenchana Dewi dan Beego untuk Puteri Reunion nampaknya ada juga yang menginginkan Intan Ladyana turut menyertai mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danish Nora (@noradanish)

Ternyata akhirnya permintaan peminat itu direalisasikan apabila perkongsian memaparkan Intan Ladyana turut menyertai Puteri Reunion ini mengembirakan ramai.

Dalam perkongsian memaparkan Intan Ladyana yang popular dalam siri sitkom Puteri sebagai Nadia mengundang ramai menggamit memori.

Perkongsian di akaun atas nama, wegomaximum itu bagaimanapun juga mengundang ramai peminat setia Puteri gembira apabila mereka akhirnya lengkap bersama dalam Puteri Reunion 2022 yang bakal ditayangkan pada 1 Syawal nanti.

“Serius tak sabar, yang tak biasa dengan sitcom Puteri ni mungkin tak paham…”

Intan

“Siapa hidup zaman mereka? Haha haha 90an 80an hahaha”

IMG_20220324_203606

“Tak sabarnya nak tengok, dulu masih sekolah rendah ye. Sekarang dah kerja”

IMG_20220324_203617IMG_20220324_203651

“Yeay cerita zaman masa i kecik kecik dulu”

Intan

IMG_20220324_203638

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.