“You More Than Cantik Sayang” – Kamal Adli Back-Up Uqasha Bila Ada Orang Cakap Isterinya Berisi…

Pelakon Uqasha Senrose menyorot perhatian netizen apabila menunjukkan kemesraan dan kemanjaan dengan suaminya, Kamal Adli menerusi satu hantaran di Instagram baru-baru ini.

Uqasha menerusi kapsyen menulis: “Abang (panggilan Uqasha untuk Kamal), dia orang ni, saya kurus cakap saya kurus sangat, tapi bila badan naik sikit terus panggil saya g3muk.

“Abang babap diaorang. Ada I kisah suka hati I lah nak chubby ke slim ke. I tengah bahagia. Badan boleh turun, tapi s4kitkan hati orang free-free dapat dos4 k3ring,” tulisnya.

Kemudian, Kamal menerusi hantaran yang sama membalas: “You more than cantik sayang. Kalau cantik tu ada level… atas lagi. G3muk? Bila ni? G3muk dengan cinta saja, badan superb,” tulis Kamal.

Menerusi ruangan komen pula, rata-rata memuji kecantikan Uqasha dan meminta agar dramatis itu tidak menghiraukan cakap-cakap negatif orang terhadap dirinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2)


“Jangan fikir tentang itu. Kamu cantik, kan Kamal?” tulis pelakon Nabila Huda.

“Sis, kamu ada body goal bagi setiap wanita tau. Kita suka!” kongsi selebriti media sosial Norreen.

Dalam perkembangan terbaharu, kisah Uqasha dan Kamal boleh disaksikan menerusi The House musim terkini setiap rabu pukul 9 malam di Astro Ria.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.